søndag 2. mars 2008

Godkjent helg so far

Denne helga var lenge etterlengtet etter en laaang uke med masse lekser (ser ikke ut som neste blir noe særlig bedre heller...). Ettersom torsdag er lillefredag, og Iselin fylte 18 år (Hurra for deg :) ) var vi på Boston Steak House for å feire. God salat og godt humør utløste en del latterkuler, til nabobordets store forergrelse. Lys på vafla til Iselin og bursdagssang over høyttaleranlegget på restauranten gjorde dem neppe særlig mye gladere...



Fredag var det middag og film i Dragset residens med påfølgende Snugbesøk. Jeg tror både gjester og husholdere koste seg her i nr. 28. Takk til Ingrid for at vi slapp å gå til Snug! Hjemturen gikk også denne gang om Henriks blå garasjeport og Mikkel ble nok en gang med på nattmat. Denne gangen spiste han også! Eli fikk til slutt kasta ham ut ("Mikkel, klokka æ 5!!"), og senga var da god å finne. Overnattingsbesøket vårt så derimot ikke ut til å ha noe imot at det ble en sen kveld.



Lørdag ble en sløvedag hvor jeg ikke kan nevne en eneste fornuftg ting jeg gjorde, utenom å vinne det nyinnkjøpte dartspillets jomfrurunde! Her i heftig diskusjon om hvor pilen traff, da vi tydligvis ikke stoler på brettets elektronikk.


I dag har det gått i leksegjøring. Biologi, nynorsk og bilteori er dagens prioriteringer. Volleyballtrening i kveld og bursdagsfeiring til Live blir fine avbrekk!

Ingen kommentarer: